De opstand van het lichaam

De opstand van het lichaam - Alice Miller | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
Alice Miller
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
De opstand van het lichaam.pdf

Wil je het boek lezen?De opstand van het lichaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alice Miller. Lezen De opstand van het lichaam Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


'Mijn ervaring heeft me geleerd dat mijn lichaam de bron is van alle vitale informatie die mij een weg naar meer autonomie en zelfbewustzijn heeft gewezen. Pas toen ik de zo lang in mijn lichaam opgesloten emoties mocht toelaten en kon voelen, kwam ik steeds verder los van mijn verleden. Echte gevoelens laten zich niet dwingen. Ze zijn aanwezig en hebben steeds een reden, al blijft die vaak voor ons verborgen. Ik kan mezelf niet dwingen mijn ouders lief te hebben of zelfs maar te eren, wanneer mijn lichaam dat weigert om redenen die het heel goed kent. Wanneer ik me desondanks wil houden aan het vierde gebod, kom ik in de stress, als altijd wanneer ik iets onmogelijks van mezelf eis.'Alice Miller studeerde filosofie, psychologie en sociologie en was jarenlang psychoanalytica. Sinds 1980 houdt ze zich volledig met schrijven bezig. Ze werd wereldwijd bekend met de klassieker Het drama van het begaafde kind, waarvan in Nederland al meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht. Daarnaast schreef zij onder andere Eva's ontwaken en Vrij van leugens. Het hoofdthema van al haar boeken is de loochening van het lijden in de kindertijd en de levenslange gevolgen daarvan.


...chreven bij De Opstand Van Het Lichaam. Dit boek is een aanrader! Het boek geeft aan hoe belangrijk het is om gevoelens zoals boosheid en angst serieus te nemen en te doorvoelen ... De opstand van het lichaam eBook door Alice Miller ... ... . In het boek wordt aan de hand van voorbeelden beschreven welke gevolgen ontkenning van deze gevoelens kan hebben: lichamelijke en psychische klachten. De opstand van het lichaam. 'Mijn ervaring heeft me geleerd dat mijn lichaam de bron is van alle vitale informatie die mij een weg naar meer autonomie... Opstand van het lichaam | ISBN 9789000310098 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De op ... De opstand van het lichaam, Alice Miller - 9789000327690 ... ... ... Opstand van het lichaam | ISBN 9789000310098 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De op...



GERELATEERDE BOEKEN