Dialoog

Dialoog - none | Do-index.org

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Dialoog.pdf

Wil je het boek lezen?Dialoog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Dialoog Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


"Laat de moslims eens te rade gaan bij de joden, die hebben het al anderhalve eeuw achter de rug..." Aldus Mr. A. Levisson in een interview met A. van Bommel. Hij is van de vertegenwoordigers van de drie "religies van het boek" die in "Op weg naar een dialog" een bijdrage leveren aan de totstandkoming van een dialog tussen joden, christenen, moslims en humanisten.Een breed scala aan onderwerpen, van de integratie van moslims in Nederland tot de christelijke erkenning van Mohammed al seen profeet, moslimfundamentalisme en de angst voor antisemitisme, wordt besproken door bekende denkers als Huub Oosterhuis, Rabbijn Soetendorp, Imam Abdelwahid van Bommel en Dr. Jan Slomp.


...mologie. Dialoog is een samenstelling van de Griekse woorden λόγος (logos, woord, taal, rede) en διά- (dia, door) ... Dit zijn de 7 regels voor een geslaagde dialoog ... .. Betekenissen in verschillende contexten. Aan het begrip dialoog wordt verschillend invulling gegeven, afhankelijk van het gebied of de context waarin het gebruikt wordt. In een ruimere betekenis geldt een dialoog ook voor een gesprek tussen twee of meer partijen ... Dialoog Een dialoog is een gesprek tussen twee of meer personen. Het is een samenstelling van de Griekse woorden λόγος (logos, woord, taal, rede) en διά- (dia, door) of - zoals ... Home | In dialoog ... . Het is een samenstelling van de Griekse woorden λόγος (logos, woord, taal, rede) en διά- (dia, door) of - zoals vaak ten onrechte gedacht - δι- (di, twee). De dialoog is een gesprek tussen 2 of meer mensen. Kernwoorden: gelijkwaardigheid, oordelen opschorten, aanwezig zijn met een open geest en een open hart. In dialoog zijn is als 'samen een mooi kleed weven met een in...



GERELATEERDE BOEKEN